עוד כמה ימים מגיע 1.9 ומתחילה שנת הלימודים….
כן כן. היא מתחילה! לא ברור איך, מי ילמד, איפה, מתי, באיזו קפסולה? אבל איזו שהיא מסגרת תהיה.
כמו בכל שנה, גם בשנה המוזרה הזאת, החלטתי לא לקפח את הילדים ולהכין להם משהו מפנק לשולחן הבוקר של ה- 1.9 (בהנחה שהם בכלל יצטרכו לקום בבוקר לאיזה שיעור בזום…).
ראיתי ברשת רעיון מדליק, מצאתי מבחנות ששכבו לי בארון (קניתי אותן מזמן בחנויות חד פעמי), התאמתי את הכרטיס לגודל של המבחנות, דיגמתי עם דפים שמתאימים ללימודים- הנה קישור לאחד הדפים- http://touchofart.co.il/Product.aspx?ProductID=5622), שמתי במבחנות M&M (מי שלא רוצה מתוק יכול למלא באטבים יפים, נעצים, קליפסים וכו'), וזהו- הכל מוכן! ממש פשוט, מהיר ומפנק, בדיוק כמו שאני אוהבת.
אחרי שכל הדברים ל- 1.9 היו מוכנים, החלטתי לנסות למלא מבחנה אחת בדבש ולהשמיש את ההדרכה גם לראש השנה. והאמת? אני אוהבת….זה כ"כ מתוק…..
אז יאללה, מצרפת את ההדרכה ולכו להכין ולפנק את הילדים שלכם אחרי חופשת קורונה וקיץ ומי יודע עוד מה מחכה לנו…לפחות שיתחילו את השנה עם מתוק בפה ובלב. ולחרוצות במיוחד- אפשר גם להתחיל להכין לראש השנה.
אם יש שאלות- אני כאן. ואם הכנתם- אל תשכחו לתייג.
1.9 קל לכולם.
ליהיא
הדרכות מצוינות
אהבתיאהבתי
תודה רבה. כיף לשמוע
אהבתיאהבתי